Abdijwinkel

Natuurlijk kan je in onze Abdijwinkel terecht voor onze Averbode-producten: bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas. Maar je vindt er nog zoveel meer, van boeiende boeken tot heerlijke streekproducten. Kom langs en laat je verleiden.

Abdijproducten
Abdijproducten

In de Abdijwinkel vind je alle producten uit de Abdijkorf: bier, kaas, brood en peperkoek. Ook voor alle toebehoren kan je hier terecht: glazen, plateaus, geschenkverpakkingen. Verder vind je hier de Momentum-kaas en het Momentum-brood. Dat zijn echt unieke producten, want de kaas is in de abdij gerijpt en het brood is er gebakken.

tour-icon
Boeken
Boeken

Wat je ook het liefst leest, in de Abdijwinkel vind je vast wat je zoekt. Ons uitgebreide aanbod bevat boeken in talloze categorieën: religie, spiritualiteit, hobby’s, kinderboeken en nog veel meer. Uiteraard vind je hier ook alle educatieve uitgaven van Uitgeverij Averbode. Kortom: hier ontdek je leesplezier voor jong en oud.

tour-icon
Toerisme
Toerisme

In de Abdijwinkel kan je terecht voor toeristische info over fiets- en wandelroutes in het Merodegebied en het Hageland: unieke gebieden in de buurt, waar heel wat te beleven valt. Daarnaast vind je meer informatie over de abdij zelf, want die is zeker ook een bezoekje waard.

tour-icon
Religie
Religie

De Abdijwinkel heeft ook een ruim aanbod aan religieuze artikelen: beelden, kaarsen, prenten en meer. Binnen het boekenaanbod richt het religieuze fonds van Averbode zich op levensbeschouwelijke literatuur: hedendaagse thema’s worden in deze werken vanuit het christelijke geloof aangereikt. Kom binnen en laat je inspireren.