Abdijproducten

In de Abdijwinkel vind je alle producten uit de Abdijkorf: bier, kaas, brood en peperkoek. Ook voor alle toebehoren kan je hier terecht: glazen, plateaus, geschenkverpakkingen. Verder vind je hier de Averbode-kaas en het Averbode-brood, dat gebakken is de eigen huisbakkerij.

Boeken

Wat je ook het liefst leest, in de Abdijwinkel vind je vast wat je zoekt. Ons uitgebreide aanbod bevat boeken in talloze categorieën: religie, spiritualiteit, hobby’s, kinderboeken en nog veel meer. Uiteraard vind je hier ook alle educatieve uitgaven van Uitgeverij Averbode. Kortom: hier ontdek je leesplezier voor jong en oud.

Toerisme

In de Abdijwinkel kan je terecht voor toeristische info over fiets- en wandelroutes in het Merodegebied en het Hageland: unieke gebieden in de buurt, waar heel wat te beleven valt. Daarnaast vind je meer informatie over de abdij zelf, want die is zeker ook een bezoekje waard.

Religie

De Abdijwinkel heeft ook een ruim aanbod aan religieuze artikelen: beelden, kaarsen, prenten en meer. Binnen het boekenaanbod richt het religieuze fonds van Averbode zich op levensbeschouwelijke literatuur: hedendaagse thema’s worden in deze werken vanuit het christelijke geloof aangereikt. Kom binnen en laat je inspireren.

Openingsuren

Abdijwinkel

maandagGesloten
dinsdag - zondag10:00 — 18:00


Abdijcafé

maandagGesloten
dinsdag - zondag11:00 — 18:00


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief