Reservaties

Rondleiding met gids

Reserveer uw gidsbezoek makkelijk online via ons invulformulier.

Let op, dit is een aanvraag. Deze is pas definitief vanaf het moment dat u van ons via e-mail bevestiging gekregen hebt.

Verder nog vragen? Mail naar info@averbodemoment.be.

Eten in groep in Het Moment

Gezellig iets eten in het Abdijcafé na de rondleiding? Of gewoon een fijne dag uit met de familie. Of wat dacht je van een teambuilding met aansluitend een lunch of diner in Het Moment.

Het kan allemaal. Speciaal voor groepen vanaf 20 personen hebben wij specifieke groepsformules uitgewerkt. Zo is er voor elke gelegenheid we een formule waarmee we u en uw gezelschap kunnen bekoren. Benieuwd naar onze formules? Klik hier.

Reserveren voor uw groep? Dat doet u makkelijk via onderstaande knop!

Rondleiding met gids in Het Moment

Een rondleiding met gids in Het Moment is een boeiende reis op een unieke en historisch waardevolle plek, met informatie over het bakken van brood, kaas maken, het brouwen, het leven in de abdij, de boerderij en de uitgeverij. Afsluitend is er een degustatie van de Averbode-producten: bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas. Nadien (of voordien) kan er in het Abdijcafé een maaltijd genuttigd worden. Vergeet zeker geen bezoek te brengen aan onze Abdijwinkel.

Een rondleiding in Het Moment inclusief degustatie én een geschenk uit de Abdijwinkel kost €10 per persoon, met een minimum van €100, max. 20 personen per groep.

Reserveren doet u makkelijk via het aanvraagformulier bovenaan deze pagina.

Openingsuren

Abdijwinkel

maandagGesloten
dinsdag - zondag10:00 — 18:00


Abdijcafé

maandagGesloten
dinsdag - zondag11:00 — 18:00


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief