Abdijtafel Averbode

In samenwerking met Rikolto organiseren we een wedstrijd waarbij u één van de unieke abdijtafels kan winnen (binnenmodel).

Schuif mee aan tafel op ons terras en ontvang per tafelgezelschap een invulformulier om deel te nemen aan de wedstrijd. Beantwoord de drie korte vragen en laat het formulier achter bij Het Moment. De wedstrijd loopt van 21 mei tot 15 juni 2021.

De abdijtafels van Averbode zijn unieke meubelstukken en worden sinds 2018 te koop aangeboden t.v.v. Rikolto. Vanaf mei 2021 is er ook een echt buitenmodel beschikbaar. En wie goed opgelet heeft tijdens een bezoek aan Het Moment, herkent direct onze knappe terrastafels. Ze ademen de bijzondere sfeer van de Abdij van Averbode, net zoals Het Moment zelf. De tafels werden ontworpen en ambachtelijk vervaardigd door de sociale-economiebedrijven A-Kwadraat en De Brug. De Abdij van Averbode kent een rijke traditie in het ondersteunen van sociale projecten én in de zorg voor voedsel en landbouw. Net dé thema’s waar Rikolto aan werkt. En hoe kan men deze beide thema’s beter symboliseren dan met een “goede tafel”. Samen tafelen, goed eten, gastvrij ontmoeten, deugddoend praten, … u beleeft het allemaal rond een tafel van Averbode.

Graag al eens uitproberen? Neem uw gezelschap mee naar Het Moment en ervaar de unieke eigenschappen van de abdijtafels.

Meer informatie vindt u op de website van Rikolto: https://www.rikolto.be/nl/nieuws/abdijtafels-van-averbode-voor-rikolto

Share