Laatste nieuws

Een momentje voor het laatste nieuws?

Eindejaarsgeschenkdozen

Zoekt u een speciale manier om iemand te bedanken? Of bent u al aan het nadenken over de pakjes voor onder de kerstboom?  

Kerst & Nieuwjaarsmenu in het Abdijcafé

Geniet van ons eindejaarsmenu tijdens de feestdagen.

Abdijsuggesties van de maand november

Geniet van onze abdijsuggesties in het Abdijcafé van Het Moment, verkrijgbaar van dinsdag tot zondag. Smakelijk!

Boek van de maand in de Abdijwinkel

Filosoof Louis Dupré hield gedurende een halve eeuw een dagboek bij. In ‘Mijn leven lang heb ik gezocht’ lees je een intrigerende selectie.

Zaterdagbrunches in Het Moment

Kom gezellig langs op zaterdag 2 november en/of zaterdag 7 december en geniet van een heerlijke brunch in het Abdijcafé, van 10u tem 13u.

Tijd voor… pannenkoeken!

Onze lekkere Averbode pannenkoeken zijn terug van weggeweest. Elke dag verkrijgbaar tussen 14u en 17u30. Dat is pas genieten!

Nieuw Averbode-recept: cake met peperkoek en appeltjes

Cake met peperkoek en appeltjes Averbode cake, da’s een ultrazachte traktatie voor jong en oud. Voeg daar de Averbode peperkoek en appeltjes aan toe, en je hebt een zoete verwennerij die smelt op je tong!

Wegenwerken rond Het Moment

Update 29/03: Het Moment blijft bereikbaar

Kloosterambachten in de kijker

Als onderdeel van het project ‘Ora et labora’, dat focust op het vastleggen van vakmanschap binnen abdijen en kloosters, mochten we de camera’s verwelkomen in de abdij en Het Moment.

Nieuw: abdijbier Averbode Extra 4,8%

Geen betere start van het nieuwe jaar dan met een nieuw Averbode-product!

Een blik achter de schermen in Het Moment

Er valt heel wat te beleven in Het Moment: rondleidingen in groep, gezellig iets komen drinken of eten in het Abdijcafé, een bezoekje brengen aan de Abdijwinkel … Noem maar op! Geniet hier van een blik achter de schermen en ontdek het allemaal zelf:

Artikel: Meedraaidag in onze huisbakkerij

Een tijdje geleden kwam journalist Peter Briers een dag meedraaien in de bakkerij van Het Moment. Onder leiding van huisbakker Khaled kreeg hij een spoedcursus broden en speculaas bakken.

Brood in de kijker

Heeft u ons ambachtelijke Averbode-notenbrood al eens geproefd?

Averbode proefweekends

Kom tijdens het weekend in april en mei langs in onze Abdijwinkel en proef van onze Averbode-producten.

Sint- en Eindejaarsgeschenkdozen

De medewerkers van uw bedrijf in de bloemetjes zetten? Iemand speciaal bedanken? Of bent u al aan het nadenken over de pakjes voor onder de kerstboom?

Delhaize trakteert! – volzet

Wandel of fiets langs verschillende historische routes, ontdek de abdij, degusteer de verse producten van Averbode en ga naar huis met een goodie-bag vol cadeaus!

Vacatures Het Moment

Sense is op zoek naar talentvolle en dynamische collega’s voor Het Moment. Interesse? Neem een kijkje bij onze vacatures!

Averbode Abbey Trail

Kom samen en tot uzelf in “Het Moment” tijdens een trail die is opgebouwd uit puur natuur, zachte toetsen van heerlijke paden met een herfstige kleur en een hemels religieuze afdronk.

9 x 900 gratis Averbode-producten

Ter ere van het jubeljaar 2021 waarin de norbertijnenorde 900 jaar bestaat, starten vanaf dinsdag 12 oktober 9 feestweken bij Het Moment. Alle klanten genieten tijdens die feestweken van 9 x 900 gratis Averbode-producten, gewoon af te halen in de Abdijwinkel van Het Moment. Zaterdag 9 oktober werd het startschot alvast gegeven tijdens een feestelijke…

Nieuw Averbode recept!

Panzanella met aardbeien en mosterddressing

Nieuw Averbode recept!

IJs met peperkoekgranola en frambozen

900 jaar norbertijnen: boek Abdij Averbode

In 2021 bestaat de Orde van Prémontré 900 jaar. En dat vieren de norbertijnen van Averbode met een mooie uitgave over hun leven, werken en spiritualiteit.

Averbode-ijs: nieuwe smaken!

Wist u dat er drie nieuwe smaken aan de Averbode ijsgamma zijn toegevoegd? Genieten doet u nu ook van: 

Nieuw Averbode recept!

Venkelsalade met kersen, Averbode-peperkoek en Averbode-kaas

Opnieuw welkom in Abdijcafé!

Welkom in Het Moment! U heeft er vermoedelijk even lang naar uitgekeken als wij: dinsdag 9 juni opent het Abdijcafé opnieuw de deuren. We ontvangen u met de glimlach én in de meest veilige omstandigheden. Zo kan u weer genieten van een lekker Averbode-bier én van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Uiteraard…

Het grootste diner

Een betere wereld begint bij ons eten. Bij jou, aan tafel. Daarom lanceren Rikolto, De Standaard en EOS Tracé Het Grootste Diner Ter Wereld. Omdat we de wereld kúnnen veranderen met lekker eten. Met zoveel mogelijk mensen, op zoveel mogelijk plekken.  Ook Het Moment doet mee! Op zaterdag 11 januari kunnen 16 mensen aanschuiven in Het Moment voor een…

Nieuw Averbode-recept!

Sabayon van Averbode bier / appelsien /crumble van Averbode peperkoek

Volg ons op de voet en lees het laatste nieuws over Het Moment.

Openingsuren

Abdijwinkel

maandagGesloten
dinsdag - zondag10:00 — 18:00


Abdijcafé

maandagGesloten
dinsdag - zondag11:00 — 18:00


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief