Volg ons op de voet en lees het laatste nieuws over Het Moment.
Laatste nieuws
Een momentje voor het laatste nieuws?
Zoekt u een speciale manier om iemand te bedanken? Of bent u al aan het nadenken over de pakjes voor onder de kerstboom?
Geniet van onze abdijsuggesties in het Abdijcafé van Het Moment, verkrijgbaar van dinsdag tot zondag. Smakelijk!
Filosoof Louis Dupré hield gedurende een halve eeuw een dagboek bij. In ‘Mijn leven lang heb ik gezocht’ lees je een intrigerende selectie.
Kom gezellig langs op zaterdag 2 november en/of zaterdag 7 december en geniet van een heerlijke brunch in het Abdijcafé, van 10u tem 13u.
Onze lekkere Averbode pannenkoeken zijn terug van weggeweest. Elke dag verkrijgbaar tussen 14u en 17u30. Dat is pas genieten!
Cake met peperkoek en appeltjes Averbode cake, da’s een ultrazachte traktatie voor jong en oud. Voeg daar de Averbode peperkoek en appeltjes aan toe, en je hebt een zoete verwennerij die smelt op je tong!
Als onderdeel van het project ‘Ora et labora’, dat focust op het vastleggen van vakmanschap binnen abdijen en kloosters, mochten we de camera’s verwelkomen in de abdij en Het Moment.
Geen betere start van het nieuwe jaar dan met een nieuw Averbode-product!
Er valt heel wat te beleven in Het Moment: rondleidingen in groep, gezellig iets komen drinken of eten in het Abdijcafé, een bezoekje brengen aan de Abdijwinkel … Noem maar op! Geniet hier van een blik achter de schermen en ontdek het allemaal zelf:
Een tijdje geleden kwam journalist Peter Briers een dag meedraaien in de bakkerij van Het Moment. Onder leiding van huisbakker Khaled kreeg hij een spoedcursus broden en speculaas bakken.
Kom tijdens het weekend in april en mei langs in onze Abdijwinkel en proef van onze Averbode-producten.
De medewerkers van uw bedrijf in de bloemetjes zetten? Iemand speciaal bedanken? Of bent u al aan het nadenken over de pakjes voor onder de kerstboom?
Wandel of fiets langs verschillende historische routes, ontdek de abdij, degusteer de verse producten van Averbode en ga naar huis met een goodie-bag vol cadeaus!
Sense is op zoek naar talentvolle en dynamische collega’s voor Het Moment. Interesse? Neem een kijkje bij onze vacatures!
Kom samen en tot uzelf in “Het Moment” tijdens een trail die is opgebouwd uit puur natuur, zachte toetsen van heerlijke paden met een herfstige kleur en een hemels religieuze afdronk.
Ter ere van het jubeljaar 2021 waarin de norbertijnenorde 900 jaar bestaat, starten vanaf dinsdag 12 oktober 9 feestweken bij Het Moment. Alle klanten genieten tijdens die feestweken van 9 x 900 gratis Averbode-producten, gewoon af te halen in de Abdijwinkel van Het Moment. Zaterdag 9 oktober werd het startschot alvast gegeven tijdens een feestelijke…
In 2021 bestaat de Orde van Prémontré 900 jaar. En dat vieren de norbertijnen van Averbode met een mooie uitgave over hun leven, werken en spiritualiteit.
Wist u dat er drie nieuwe smaken aan de Averbode ijsgamma zijn toegevoegd? Genieten doet u nu ook van:
Welkom in Het Moment! U heeft er vermoedelijk even lang naar uitgekeken als wij: dinsdag 9 juni opent het Abdijcafé opnieuw de deuren. We ontvangen u met de glimlach én in de meest veilige omstandigheden. Zo kan u weer genieten van een lekker Averbode-bier én van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Uiteraard…
Een betere wereld begint bij ons eten. Bij jou, aan tafel. Daarom lanceren Rikolto, De Standaard en EOS Tracé Het Grootste Diner Ter Wereld. Omdat we de wereld kúnnen veranderen met lekker eten. Met zoveel mogelijk mensen, op zoveel mogelijk plekken. Ook Het Moment doet mee! Op zaterdag 11 januari kunnen 16 mensen aanschuiven in Het Moment voor een…
Openingsuren
Abdijwinkel
maandag | Gesloten |
dinsdag - zondag | 10:00 — 18:00 |
Abdijcafé
maandag | Gesloten |
dinsdag - zondag | 11:00 — 18:00 |