IJs met peperkoekgranola en frambozen
Heb je al eens peperkoekgranola gemaakt? Lekker als ontbijt of als topping van ons honing-walnoten ijs, met frambozen en coulis.
INGREDIENTEN
Peperkoekgranola
- 75 ml honing
- 2 sneetjes peperkoek, in stukjes
- 2 el kokosolie
- 250 g havermout
- 200 g noten (mengeling), grofgehakt
- snufje kaneel
- (optioneel) fleur de sel zout
BEREIDING
Peperkoekgranola
- Verwarm de oven op 180°C.
- Smelt honing, kokosolie en peperkoek in een pan.
- Meng de noten met de havermout.
- Kruid met kaneel en zout.
- Voeg het warme mengsel toe en meng.
- Schep op een bakplaat.
- Zet 30 min. in de oven (schep elke 10 min. om).
- Laat afkoelen op de bakplaat.
- Bewaar in een luchtdichte pot.