IJs met peperkoekgranola en frambozen

Heb je al eens peperkoekgranola gemaakt? Lekker als ontbijt of als topping van ons honing-walnoten ijs, met frambozen en coulis.

INGREDIENTEN
Peperkoekgranola

  • 75 ml honing
  • 2 sneetjes peperkoek, in stukjes
  • 2 el kokosolie
  • 250 g havermout
  • 200 g noten (mengeling), grofgehakt
  • snufje kaneel
  • (optioneel) fleur de sel zout

 

BEREIDING
Peperkoekgranola

  • Verwarm de oven op 180°C.
  • Smelt honing, kokosolie en peperkoek in een pan.
  • Meng de noten met de havermout.
  • Kruid met kaneel en zout.
  • Voeg het warme mengsel toe en meng.
  • Schep op een bakplaat.
  • Zet 30 min. in de oven (schep elke 10 min. om).
  • Laat afkoelen op de bakplaat.
  • Bewaar in een luchtdichte pot.
Peperkoekgranola
Peperkoekgranola
Share