AVERBODE & DELHAIZE TRAKTEREN

Schrijf je nu in voor het
wandel- en fietsevent door de
Abdij van Averbode

Wandel of fiets langs verschillende historische routes, ontdek de abdij, geniet van animatie, degusteer de wijnen van Averbode en ga naar huis met een goodie-bag vol cadeaus!

NU INSCHRIJVEN

Kom op 7 & 8 oktober gratis op bezoek in de Abdij van Averbode en zijn historische natuuromgeving. Volg één of meerdere van onze wandel- en fietsroutes, krijg een rondleiding rondom de abdij, geniet van animatie en degusteer al onze producten ter plaatse.


Let wel op: Er is slechts plaats voor 200 gezinnen/koppels per dag, dus schrijf je snel in!

De Planning.

Abdij Averbode, dat is één met Het Moment. Momenten die je met je gezin, jouw vriendengroep of je partner kan delen en dichter bij elkaar doet brengen. Op ons event van 7 & 8 oktober doen we dat als volgt:

01

Aankomst (10u - 13u)

Je bent welkom vanaf 10u in Het Moment, belevingscentrum van de Abdij van Averbode (Herseltsebaan 2, Averbode), maar voel je zeker niet gehaast. Eén van onze gidsen ontvangt je de hele dag lang en maakt je wegwijs in alle activiteiten. Zo kan je in eerste instantie kiezen uit 6 verschillende brochures met daarin fiets -en wandelroutes. Er zullen verschillende routes beschikbaar zijn, opgedeeld per lengte en categorie. Ben jij iemand die graag de prachtige natuur uit de omgeving wil ontdekken? Of eerder iemand die zich wil verdiepen in de historie van site?

02

Wandelen en/of fietsen (10:00u - 18:00u)

Kies je favoriete fiets -en/of wandelroute(s) uit en begin met ontdekken!

03

Rondleiding met gids (Duurt 1 uur, aanvang om 14u, 15u & 16u)

Op deze dag kan je ook een exclusieve rondleiding krijgen door één van onze gepassioneerde gidsen. Zo ontdek je de historische site met zijn prachtige gebouwen en uitstekende producten en loop je langs de bakkerij, het washuis, de boerderij, de uitgeverij en de huisbrouwerij.

04

Degustatie van Averbode Wijn (10:00u - 16:00u)

Dit jaar werken we voor onze degustatiestand samen met het goede doel Congodorpen. Terwijl je onze beste wijnen degusteert, kan je alles ontdekken over hun projecten en realisaties. Wist je bijvoorbeeld dat ze in meer dan 200 Congolese dorpen werken aan o.a. onderwijs en gezondheidszorg?

05

Proef ons speciaal menu (11:00u - 18:00u)

Wie na onze degustatie nog honger heeft kan langskomen in ‘Het Moment’ – Het belevingscentrum van de Abdij van Averbode. Daar serveren we, enkel deze twee dagen, een speciaal opgesteld menu voor dit event. Voor slechts €30 krijg je van ons een voor, hoofd -en nagerecht aangevuld. Voor de jongste hebben we ook een kindermenu voorzien aan slechts €8,50. Opgelet: dit Delhaize-menu moet je op voorhand reserveren, dit kan je ingeven via het formulier.

06

Terug naar huis met een goodie-bag! (18:00u - … )

Op het einde van de dag krijgt elk ingeschreven groep een goodie-bag. Daarin vind je leuke verrassingen en nog meer heerlijke Averbode-producten om je aan deze dag te herinneren. Krijg je niet genoeg van onze producten? Onze abdijwinkel is heel de dag open voor jullie!

AVERBODE & DELHAIZE TRAKTEREN

Schrijf je nu in voor het gratis fiets- en wandel event!

Let op: We kunnen per dag slechts 200 gezinnen/koppels ontvangen
dus stel niet uit reserveer je plek nu en mis dit niet.

NU INSCHRIJVEN
VOOR 07/10

© AverbodeMoment