AVERBODE & DELHAIZE TRAKTEREN

VOLZET – Schrijf je nu in voor het wandel- en fietsevent door de Abdij van Averbode

Wandel of fiets langs verschillende historische routes, ontdek de abdij, degusteer de verse producten van Averbode en ga naar huis met een goodie-bag vol cadeaus!

Kom op 15 & 16 oktober gratis op bezoek in de Abdij van Averbode en zijn historische natuuromgeving. Volg één of meerdere van onze wandel- en fietsroutes, krijg een rondleiding rondom de abdij en degusteer al onze producten ter plaatse.

Let wel op: Er is slechts plaats voor 50 gezinnen/koppels per dag, dus schrijf je snel in!

De Planning.

Abdij Averbode, dat is één met Het Moment. Momenten die je met je gezin, jouw vriendengroep of je partner kan delen en dichter bij elkaar doet brengen. Op ons event van 15 & 16 oktober doen we dat als volgt:

01

Aankomst

(10u – 13u)

Je bent welkom vanaf 10u in Het Moment, belevingscentrum van de Abdij van Averbode (Herseltsebaan 2, Averbode), maar voel je zeker niet gehaast. Eén van onze gidsen ontvangt je de hele dag lang en maakt je wegwijs in alle activiteiten. Zo kan je in eerste instantie kiezen uit 6 verschillende brochures met daarin fiets -en wandelroutes. Er zullen verschillende routes beschikbaar zijn, opgedeeld per lengte en categorie. Ben jij iemand die graag de prachtige natuur uit de omgeving wil ontdekken? Of eerder iemand die zich wil verdiepen in de historie van site?

Verder zal je ook nog een persoonlijk Delhaize lint ontvangen om je deelname zichtbaar te maken. Dit lint zal je doorheen de dag exclusieve toegang geven tot alle verschillende activiteiten.

02

Wandelen en/of fietsen

(10u – 18u)

Eens je je lint hebt ontvangen en je je favoriete fiets -en/of wandelroute(s) hebt uitgekozen, ben je vrij om te gaan ontdekken!

03

Rondleiding met gids

(Duurt 1 uur, aanvang om 14:30u & 16:00u)

Op deze dag kan je ook een exclusieve rondleiding krijgen door één van onze gepassioneerde gidsen. Zo ontdek je de historische site met zijn prachtige gebouwen en uitstekende producten en loop je langs de bakkerij, het washuis, de boerderij, de uitgeverij en de huisbrouwerij.

04

Degustatie van Averbode Producten

(10u – 16u)

Met jouw Delhaize lint kan je ook de hele dag langsgaan bij onze demonstratiestand in de oude stallen van de abdij. Daar kan je via een live-demonstratie kennis maken met al onze Averbode-producten. Heb jij al een favoriet?

05

Proef ons speciaal menu

(11u – 18u)

Wie na onze degustatie nog honger heeft kan langskomen in ‘Het Moment’ – Het belevingscentrum van de Abdij van Averbode. Daar serveren we, enkel deze twee dagen, een speciaal opgesteld menu voor dit event. Voor slechts €30 krijg je van ons een voor, hoofd -en nagerecht aangevuld met een gratis abdijbier of andere consumptie naar keuze. Uiteraard kan je ook uit ons vast aanbod kiezen indien gewenst.

 

VG: Fazantenpastei met veenbessen OF Salade van groene asperges met een dressing van gembersiroop, witte balsamico, olijfolie en passievrucht-azijn

HG: Hertenragout met bospaddenstoelen en kroketjes OF Rijst met bospaddenstoelen en roomsaus

NG: Gebak van de huisbakkerij

(Kindermenu: kipfilet met appelmoes en frieten)


Opgelet:
voor dit Delhaize-menu moet je op voorhand reserveren, dit kan je ingeven via het formulier.

06

Terug naar huis met een gratis goodiebag!

(18u – … )

Op het einde van de dag krijgt elk ingeschreven groep een goodie-bag. Daarin vind je leuke verrassingen en nog meer heerlijke Averbode-producten om je aan deze dag te herinneren. Krijg je niet genoeg van onze producten? Onze abdijwinkel is heel de dag open voor jullie!

AVERBODE & DELHAIZE TRAKTEREN

VOLZET – Schrijf je nu in voor het gratis fiets- en wandel event!

Het evenement is volledig volzet. Maar niet getreurd, u bent nog steeds welkom op andere dagen. U kan ook dan de wandel- en fietsroutes verkrijgen in de Abdijwinkel of genieten van een lekkere maaltijd in het Abdijcafé.