Het Moment is op zoek naar een flexibele chef horeca en bakkerij. Heb jij een hart voor horeca en een liefde voor lekker eten en patisserie? Dan ben jij de chef die wij zoeken.

Sense overkoepelt een aantal bestaande horeca-initiatieven zoals buurtrestaurants, (bedrijfs)restaurants en enkele hotel / seminarie / event-uitbatingen. Hier wordt u in de watten gelegd door onze enthousiaste medewerkers.

Sense werkt in de sociale economie, waarbij we zinvolle arbeid geven aan mensen met weinig kansen, zodat ze weer deel uitmaken van de maatschappij en van een sociaal netwerk.

Onze missie: Sense serveert met de glimlach een rijk palet aan horeca-beleving, met vakmanschap en sociaal talent. Sense baat het belevingscentrum uit van de abdij van Averbode.

Als flexibele chef bij Sense geef je leiding aan keuken- en zaalpersoneel binnen een activeringsomgeving. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de werking van de bakkerij binnen ‘het Moment’.

Ben je op zoek naar een gevarieerde job in een ambitieus horecabedrijf? Grijp dan nu je kans!

Taken:

Samen met je collega’s de productie binnen de Bakkerij van het belevingscentrum waarmaken. Dat doe je als werknemer van NV De Drie Provinciën onder directe leiding van de verantwoordelijke van het belevingscentrum samen met het volledige team. (Het team bestaat ook uit een aantal Medewerkers In Activering binnen een context sociale economie),

Zelfstandig de werking van de bakkerij opnemen en zo de kwaliteit en het volume van het broodaanbod garanderen. (Interne opleiding wordt voorzien)

Daarnaast ben je de medeoperationele chef/begeleider van een restaurant, het grootste deel van het jaar word je voornamelijk tewerkgesteld in Het Moment (Restaurant belevingscentrum Abdij Averbode).

Tijdens de winterperiode word je, afhankelijk van jouw woonplaats, gedeeltelijk tewerkgesteld als chef begeleider in 1 van onze verschillende vestigingen in Antwerpen.

Je bent leidinggevende en werkt zowel autonoom als in team. Je geeft leiding aan keuken- en zaalpersoneel binnen een context van activering van medewerkers.

Je organiseert/ondersteunt de volledige kwaliteitsvolle dagdagelijkse interne werking: uitvoerend keukenwerk,  uitvoerend bakkerij werk, bestellingen, uitleveringen, voorbereidingen facturatie, HACCP, contact klanten, occasioneel zaal- en kassawerk, …

We zijn op zoek naar een persoon met een uitgesproken horeca hart en liefde voor lekker eten en patisserie. Iemand met passie die zin heeft om zijn steentje bij te dragen in een sociaal geëngageerd project, grotendeels binnen de inspirerende omgeving van de Abdijmuren van Averbode

Profiel:

  • Ervaring in bakkerijwerk is een pluspunt, goesting is het aller belangrijkste
  • Interesse – en inzicht in technisch werk
  • Ervaring en talent in het operationeel runnen van een keuken of grootkeuken
  • Haccp vertrouwd.
  • Een hedendaagse stijl van leidinggeven aan personeel.
  • Goede communicatieve vaardigheden in relatie tot klanten en collega’s
  • Administratief voldoende  secuur/ kennis Word, Excel & Outlook.
  • Communicatief – Overtuigend – Vertrouwensrelaties kunnen uitbouwen.
  • Inzicht in het werken met kansengroepen (sociale economie)/intercultureel inzicht.
  • Praktisch en probleemoplossend denkend en handelend. Flexibel.

Binnen onze werking hebben we een werkregime tussen 6u tot 20u met regelmatig weekendwerk.

Je wordt voltijds flexibel ingepland, het uurrooster wordt wekelijks uitgehangen. We voorzien een 5dagen werkweek van 38u.

Loon / voordelen: Het loonpakket zal afhankelijk zijn van de ingebrachte ervaring en maturiteit voor deze functie. Bediendencontract onbepaalde duur. Pakket extra- legale voordelen voorzien.

Vergoeding voor zondagwerk en werken op feestdagen volgens barema’s PC Horeca.

Sollicitatieprocedure: schriftelijke motivatie met cv uitsluitend per mail richten aan Wouter Verschelden, hr Sense. Mechelsesteenweg 128-136, 2018 Antwerpen. wouter.verschelden@metsense.be

Share