KELNERS (weekend en vakantie)

30/03/2016

KELNERS (weekend en vakantie)

30/03/2016

We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (+18 jaar) die tijdens het weekend en op vakantiedagen willen meehelpen in het abdijcafé. Je staat in voor het bedienen van de klanten alsook het afruimen van de tafels. Tijdens de zomerperiode zal het abdijcafé dagelijks (behalve op maandag) geopend zijn vanaf 10u tot 20u.

Voor deze functie zoeken we bij voorkeur studenten die ervaring hebben in de horeca of die bereid zijn dit aan te leren. Je bent klantgericht ingesteld, werkt graag in teamverband en bent sociaal aangelegd. Je staat open om samen te werken met doelgroepwerknemers en gaat hiermee op een respectvolle manier om. Wij zoeken studenten die zich op lange termijn willen engageren en die op flexibele wijze kunnen ingeschakeld worden. We bieden jou een fijne bijverdienste. We houden in de planning van het werk rekening met examen- en verlofperiodes.

Interesse ? mail uw CV zo spoedig mogelijk naar info@averbodemoment.be. Indien je in aanmerking komt, nodigen we je uit voor een informatiemoment dat we ter plaatse zullen organiseren.

Solliciteer voor deze job

Sleep jouw CV of documenten naar hier of blader naar een document