Nieuws

Volg ons op de voet en lees het laatste nieuws over Het Moment.

tour-icon
koffie
19/12/2016 Geniet van onze tea-time Geniet van onze tea-time

Beste klanten,

Tijdens de koude wintermaanden hebben wij speciaal voor u een tea-time kaart gemaakt, met lekkere pannenkoeken, appelbeignets, huisbereid gebak en… een super-de-luxe Averbode koffie. Kom langs en geniet!

 

IMG_6743
19/12/2016 Averbode geschenkmanden Averbode geschenkmanden

Op zoek naar een lekker en origineel cadeau? Bestel nu de Streekproducten Geschenkdozen van Het Moment! De ‘Geschenkdoos Genieten’ kost €25, de ‘Geschenkdoos Luxe’ kost €40. Bestellen kan via info@averbodemoment.be. Ze zijn ook te koop in de Abdijwinkel van Het Moment.

Abdijzicht
15/12/2016 Het Moment op Kanaal Z Het Moment op Kanaal Z

Bekijk hier de mooie reportage over Het Moment op Kanaal Z.

Klik hier voor de reportage.

IMG_9124 (Large)
17/06/2016 De Abdijwinkel De Abdijwinkel

Voor een ruim aanbod abdijproducten moet je in de Abdijwinkel zijn. Onder meer de vier Averbodeproducten zijn hier te koop. Het brood wordt dagelijks vers gebakken in onze bakkerij, de kaas wordt gerijpt in de kaasrijperij en wordt voor u gesneden terwijl u wacht. Ook de peperkoek wordt ter plaatse gesneden en verpakt. Verser én lekkerder kan niet…

IMG_9223 (Large)
17/06/2016 Smakelijk! Smakelijk!

Wist je al dat je in Het Moment ook lekker kan eten? Elk gerecht van Het Moment is bereid met minstens één Averbodeproduct: kaas, bier, brood of peperkoek. De Momentum-gerechten zijn bereid met drie van de vier Averbode-producten!
Klik hier voor ons menu.

Sociale Media

Je kan ons ook volgen via Facebook! Hieronder kan je onze laatste berichten lezen.