Nieuws

Volg ons op de voet en lees het laatste nieuws over Het Moment.

tour-icon
Leaflet Weekschotel - juni 20172
22/05/2017 Geniet van onze weekschotels Geniet van onze weekschotels

We leggen onze klanten van het Abdijcafé graag in de watten. Zo hebben we elke week een nieuwe weekschotel aan slechts 8€. Smakelijk!

IMG_6743
19/12/2016 Averbode geschenkmanden Averbode geschenkmanden

Op zoek naar een lekker en origineel cadeau? Bestel nu de Streekproducten Geschenkdozen van Het Moment! De ‘Geschenkdoos Genieten’ kost €25, de ‘Geschenkdoos Luxe’ kost €40. Bestellen kan via info@averbodemoment.be. Ze zijn ook te koop in de Abdijwinkel van Het Moment.

nieuw bier
27/06/2017 Proef het nieuwe Averbode-bier! Proef het nieuwe Averbode-bier!

Geniet van de nieuwe Averbode 4,85 in Het Moment. De Averbode 4,85 is gebrouwen in onze huisbrouwerij en alleen te degusteren in het Abdijcafé van Het Moment. Het wordt immers niet gebotteld maar rechtstreeks van de schenktanks getapt. Het is een frisse blonde ‘doordrinker’ van hoge gisting met Saazhop, pilsmout, Munichmout en lokale havervlokken. Op de foto van links naar rechts: de Averbode 7,5, de Averbode 4,85 en de Averbode Momentum 5,7. Kom langs en geniet!

Abdijzicht
15/12/2016 Het Moment op Kanaal Z Het Moment op Kanaal Z

Bekijk hier de mooie reportage over Het Moment op Kanaal Z.

Klik hier voor de reportage.

IMG_9124 (Large)
17/06/2016 De Abdijwinkel De Abdijwinkel

Voor een ruim aanbod abdijproducten moet je in de Abdijwinkel zijn. Onder meer de vier Averbodeproducten zijn hier te koop. Het brood wordt dagelijks vers gebakken in onze bakkerij, de kaas wordt gerijpt in de kaasrijperij en wordt voor u gesneden terwijl u wacht. Ook de peperkoek wordt ter plaatse gesneden en verpakt. Verser én lekkerder kan niet…

Sociale Media

Je kan ons ook volgen via Facebook! Hieronder kan je onze laatste berichten lezen.